ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

2021 Δήμος Μεταμόρφωσης

2017 Βαρυμπόμπη

------------------------------------------------

2018 Ιωάννινα

2015 Δήμος Δράμας

------------------------------------------------

------------------------------------------------

------------------------------------------------

ΑΕΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΘΟΛΟΙ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δήμος Δράμας

 --------------------------------------------------

Βαρυμπόμπη

------------------------------------------------

Ιωάννινα

 ---------------------------------------------------

Πάτρα

>

Προγράμματα

O αθλητικός σύλλογος ICBS 2009 προσφέρει τα παρακάτω προγράμματα

MI Club Tennis  Academy 2021-2022   

Ο αναγνωρισμένος από την ΕΦΟΑ σύλλογος τένις ICBS 2009 μπαίνει στο 12ο χρόνο λειτουργίας της ακαδημίας τένις. Για άλλη μία χρονιά η επιλογή του χώρου προπονήσεων δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το Multisport Indoor Club, τις αρτιότερες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Πρωταρχικός στόχος της MI Club Tennis Academy είναι η γνωριμία και η διάδοση του αθλήματος του τενις στα παιδιά. Για το λόγο αυτό έχουμε σχεδιάσει και ανα΄τυξει ένα πρωτοποριακό και σύγχρονο πρόγραμμα τένις, ανάλογα με την ηλικία και την ικανότητα του κάθε παιδιού.

Για παιδιά από 4 εώς 16 χρονών

MI Club Tennis School 2021-22

Το MI Club Tennis School είναι μια ακαδημία που αποσκοπεί στην διάδοση του τένις σε άτομα όλων των ηλικιών.

Έτσι, εκτός από τα προγράμματα που απευθύνονται μόνο σε παιδιά, έχουμε σχεδιάσει και αναπτύξει ένα κατάλληλο πρόγραμμα για εφήβους και ενήλικες.

Mi Club Athletics Academy 2021-22

Για τρίτη χρονιά ο ΑΣ ICBS 2009 πραγματοποιεί ένα πρόγραμμα παιδικού στίβου στις κλειστές εγκαταστάσεις του Multisport Indoor Club.

Ο κλασικός αθλητισμός αποκαλείτε ο «βασιλιάς των αθλημάτων» και όχι άδικα καθώς αποτελεί την βάση για όλα τα υπόλοιπα αθλήματα και περιέχει όλες τις ικανότητες που χρειάζονται για οποιαδήποτε ενασχόληση με τον αθλητισμό.
Στόχος είναι η γνωριμία του κλασικού αθλητισμού, με παιγνιώδη μορφή. Τρέξω- Ρίχνω- Πηδώ είναι τα ρήματα που χαρακτηρίζουν τον στίβο. 
Η ενασχόληση με αυτό το άθλημα βοηθάει στην ανάπτυξη μιας στέρεας βάσης κινητικών δεξιοτήτων, που οδηγεί στην καλύτερη γνώση και διαχείριση του σώματος. Πυρήνας των προπονήσεων είναι η διασκέδαση, ευχαρίστηση και ικανοποίηση των παιδιών. Ταυτόχρονα ωστόσο βελτιώνεται η σωματική και ψυχική υγεία, αποκτά αθλητική παιδεία και καλλιεργούνται χαρακτηριστικά όπως ευγενή άμυλα και θέληση.
Για παιδιά από 5 μέχρι 12 ετών.